Готуються просто, а на смак, як біляші: рецепт "лінивих" смажених пиріжків
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Готуються швидко, а з'їдаються ще швидше
Коли бажання вовтузитися з тістом немає, але хочеться приготувати щось смачненьке до супу, можна звернути увагу на рецепт лінивого хачапурі. Або ж приготувати пиріжки, що на смак нагадують біляші, проте готуються значно простіше.
На приготування такої страви ви витратите лічені хвилини, а результат точно сподобається близьким. Рецептом з нами поділилися на порталі "Своїми руками".
Як приготувати "ліниві" смажені пиріжки
Інгредієнти:
- борошно – 150 г;
- кефір 3,2% – 200 мл;
- олія – 1 ст. л.;
- яйця – 1 шт.;
- цукор – 0,5 ч. л.;
- сіль – 0,5 ч. л.;
- сода – 0,5 ч. л.;
- куряче філе – 250 г;
- зелена цибуля – 50 г;
Спосіб приготування:
- Філе нарізати на дрібні шматочки.
- Цибулю дрібно нарізати, додати до м'яса.
- Яйце збити з сіллю та цукром, додати кефір, підігріти до 40 градусів, перемішати.
- Поступово просіяти борошно, постійно перемішуючи, аби уникнути грудочок.
- Додати соду, перемішати.
- Додати до тіста куряче філе з цибулею, посолити, поперчити, перемішати.
- Влити олію, перемішати.
- Викладати тісто ложкою на розігріту з олією сковороду, обсмажити з кожного боку приблизно по три хвилини на середньому вогні.
Раніше ми писали, як приготувати піци-оладки. Необхідні продукти ймовірно знайдуться у вашому холодильнику, а на приготування ви витратите лічені хвилини.