Для найсмачнішого печива з дитинства знадобиться м’ясорубка та майонез: дивовижний рецепт до чаю

Читать на русском
Автор

Виходить ароматне і смачне печиво

Ми розповідали, як приготувати смачне печиво з банки варення, яка давно стоїть. Тепер ділимось рецептом оригінальної випічки до чаю з джемом.

Секрет у тому, щоб приготувати тісто з майонезом. Його можна приготувати як у формі окремих печивок, так і у вигляді тертого пирога. Як це зробити, розповіли на порталі "Файні рецепти".

Інгредієнти:

  • 3 склянки борошна
  • 3 яйця
  • 125 г маргарину
  • 125 г майонезу
  • 1 склянка цукру
  • ¼ ч. л. соди
  • джем або варення – до смаку
  • цукрова пудра – до смаку
  • ванілін

Спосіб приготування:

  1. Розімніть маргарин виделкою. Відокремте білки від жовтків. Жовтки збийте з цукром до повного розчинення.
  2. Додайте до жовтків майонез, ванілін, перемішайте. З'єднайте з маргарином, перемішайте до однорідності.
  3. Змішайте соду з борошном, поступово додавайте до яєчної суміші. Замісіть щільне тісто, відправте в холодильник на 20-30 хвилин.
  4. Прокрутіть охолоджене тісто через м'ясорубку на посипану борошном поверхню. Також, якщо ви заморозите тісто, його можна буде натерти на великій тертці для тертого пирога.
  5. Застеліть деко пергаментом, змастіть маслом. Обваляйте "черв'ячки" в борошні, викладіть на деко. Змастіть варенням або джемом та викладіть зверху ще один шар "черв'ячків".
  6. Випікайте 25-35 хвилин при 180°C. Посипте гаряче печиво цукровою пудрою.

Печиво за цим рецептом — неймовірна ароматна солодка випічка. Також ми розповідали, як із млинців приготувати дуже красивий торт.