Для найсмачнішого печива з дитинства знадобиться м’ясорубка та майонез: дивовижний рецепт до чаю
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 43866
Виходить ароматне і смачне печиво
Ми розповідали, як приготувати смачне печиво з банки варення, яка давно стоїть. Тепер ділимось рецептом оригінальної випічки до чаю з джемом.
Секрет у тому, щоб приготувати тісто з майонезом. Його можна приготувати як у формі окремих печивок, так і у вигляді тертого пирога. Як це зробити, розповіли на порталі "Файні рецепти".
Інгредієнти:
- 3 склянки борошна
- 3 яйця
- 125 г маргарину
- 125 г майонезу
- 1 склянка цукру
- ¼ ч. л. соди
- джем або варення – до смаку
- цукрова пудра – до смаку
- ванілін
Спосіб приготування:
- Розімніть маргарин виделкою. Відокремте білки від жовтків. Жовтки збийте з цукром до повного розчинення.
- Додайте до жовтків майонез, ванілін, перемішайте. З'єднайте з маргарином, перемішайте до однорідності.
- Змішайте соду з борошном, поступово додавайте до яєчної суміші. Замісіть щільне тісто, відправте в холодильник на 20-30 хвилин.
- Прокрутіть охолоджене тісто через м'ясорубку на посипану борошном поверхню. Також, якщо ви заморозите тісто, його можна буде натерти на великій тертці для тертого пирога.
- Застеліть деко пергаментом, змастіть маслом. Обваляйте "черв'ячки" в борошні, викладіть на деко. Змастіть варенням або джемом та викладіть зверху ще один шар "черв'ячків".
- Випікайте 25-35 хвилин при 180°C. Посипте гаряче печиво цукровою пудрою.
Печиво за цим рецептом — неймовірна ароматна солодка випічка. Також ми розповідали, як із млинців приготувати дуже красивий торт.