Гості з’їдять усю "Людмилу" та попросять добавки: без цієї страви не обійдеться жодне свято
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Здивуйте і близьких, і друзів
Мабуть, найпростіша страва – це салат. Кулінари вигадали неймовірну кількість рецептів цієї страви і здається, що здивувати вже неможливо.
Однак салат "Людмила" точно вас вразить. Ви приготуєте його за лічені хвилини й із задоволенням з’їсте. Вишуканим рецептом діляться "Добрі новини".
Як приготувати салат "Людмила" з яйцями та корейською морквою
Інгредієнти:
- копчена курка – 200 г;
- кукурудза консервована – 200 г;
- яйця – 3 шт.;
- корейська морква – 150 г;
- твердий сир – 50 г;
- майонез – 70 р.
Спосіб приготування:
- Яйця відварюємо круто протягом 7-9 хвилин, даємо охолонути та дрібно нарізаємо.
- Копчену курку нарізаємо невеликими кубиками.
- Твердий сир натираємо на великій тертці. Зливаємо рідину з консервованої кукурудзи. З моркви по-корейськи за необхідності зливаємо зайву рідину.
- Шарами викладаємо підготовлені інгредієнти у великий салатник за допомогою кулінарного кільця. Першим шаром йде курка, далі морква по-корейськи, далі — натертий твердий сир, потім — яйця. Кожен шар змащуємо майонезом та трохи притискаємо.
- Зверху прикрашаємо консервованою кукурудзою, забираємо кулінарне кільце. Даємо салату трохи просочитися і подаємо до столу.
Тепер готуємо улюблений гарнір та насолоджуємось. Смачного!