Гості з’їдять усю "Людмилу" та попросять добавки: без цієї страви не обійдеться жодне свято

Читать на русском
Автор
38691
Салат порадує ваші смакові рецептори
Салат порадує ваші смакові рецептори. Фото cookpad.com

Здивуйте і близьких, і друзів

Мабуть, найпростіша страва – це салат. Кулінари вигадали неймовірну кількість рецептів цієї страви і здається, що здивувати вже неможливо.

Однак салат "Людмила" точно вас вразить. Ви приготуєте його за лічені хвилини й із задоволенням з’їсте. Вишуканим рецептом діляться "Добрі новини".

Як приготувати салат "Людмила" з яйцями та корейською морквою

Інгредієнти:

  • копчена курка – 200 г;
  • кукурудза консервована – 200 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • корейська морква – 150 г;
  • твердий сир – 50 г;
  • майонез – 70 р.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварюємо круто протягом 7-9 хвилин, даємо охолонути та дрібно нарізаємо.
  2. Копчену курку нарізаємо невеликими кубиками.
  3. Твердий сир натираємо на великій тертці. Зливаємо рідину з консервованої кукурудзи. З моркви по-корейськи за необхідності зливаємо зайву рідину.
  4. Шарами викладаємо підготовлені інгредієнти у великий салатник за допомогою кулінарного кільця. Першим шаром йде курка, далі морква по-корейськи, далі — натертий твердий сир, потім — яйця. Кожен шар змащуємо майонезом та трохи притискаємо.
  5. Зверху прикрашаємо консервованою кукурудзою, забираємо кулінарне кільце. Даємо салату трохи просочитися і подаємо до столу.

Тепер готуємо улюблений гарнір та насолоджуємось. Смачного!