У майбутньому ви ділитиметеся рецептом з онуками: для таких котлеток вам знадобляться крекери
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Один інгредієнт змінить смак улюбленої страви
Важко уявити нашу кухню без пишних та ніжних котлет. Рецептів їх — неймовірна безліч, проте кожен кулінар все ж таки вигадує поліпшити смак улюбленої страви.
Сьогодні разом із "Патріотами України" розповімо, як готують котлети у Данії. Данці додають у фарш один незвичайний продукт – крекери. Усі будуть точно здивовані смаком биточків та обов’язково поцікавляться, як ви їх готували.
Як приготувати котлети з крекерами
Інгредієнти на 4 котлети:
- холодний фарш зі свинини – 250 г;
- цибуля — 60 г;
- крекери з цибулею – 40 г;
- молоко – 40 мл;
- яйце – 1 шт.;
- сіль, перець, мускатний горіх – на свій смак;
- рослинна олія – для смаження.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо, дрібно нарізаємо. Цибулеві крекери подрібнюємо на крихту. Відправляємо підготовлені інгредієнти у фарш.
- Туди ж відправляємо прохолодне молоко. Все солимо, додаємо спеції на свій смак і збите яйце. Ретельно перемішуємо фарш.
- Ділимо фарш на 4 частини. З кожного формуємо кульку і надаємо їй форму шайби завтовшки близько 2 см.
- Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю рослинної олії, викладаємо котлети та обсмажуємо їх по 4 хвилини з кожного боку до рум’яної скоринки.
- Після цього накриваємо сковороду кришкою, зменшуємо вогонь до мінімуму і готуємо ще 4-5 хвилин, щоб котлети добре просмажилися всередині.
До речі, китайці також готують котлети по-особливому. Спробуйте і не пошкодуєте.