Цей корисний снек сподобається навіть дітям: батат фрі у духовці
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Смачний батат, який полюблять всі члени сім'ї
Багато хто любить куштувати картоплю фрі та хрусткі нагетси в улюбленому ресторані швидкого харчування. Втім, останні можна легко приготувати вдома, а от картоплю замінити на кориснішу альтернативу — батат фрі.
Цей варіант приготування можна вважати корисним, оскільки готується цей коренеплід в духовці. Але легка скоринка на ньому та характерні брусочки ну дуже вже нагадують те фрі, до якого ми звикли, інформують на сайті "Клопотенко".
Як приготувати батат фрі
Інгредієнти:
- батат — 1 шт. (приблизно 580 г);
- сіль — 0,5 ч. л.;
- олія — 2 ст. л.
Спосіб приготування:
- Батат почистити від шкірки, помити, нарізати брусочками товщиною приблизно 1-1,5 см.
- Обсушити шматочки паперовими рушниками.
- Присипати їх сіллю та спеціями до смаку та полити олією.
- Викласти батат у застелену пергаментом форму в один шар.
- Запікати у попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько 35 хвилин до утворення скоринки.
Раніше ми писали, як приготувати запечену буженину за рецептом "Телеграфа". Вона неодмінно стане зіркою святкового столу.