Соковита всередині, зі скоринкою зовні: неймовірно смачна індичка в мультиварці
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
М'ясо з рум'яною скоринкою легко приготувати
Мультиварка є незамінною помічницею на кухні. Безліч різноманітних страв, навіть холодець, можна смачно приготувати в ній лише попередньо підготувавши продукти.
Однією із таких страв є запечене філе індички в мультиварці. Це ніжна та проста в приготуванні страва, яка смакує як в гарячому, так і в холодному вигляді. Тож філе можна приготувати на вечерю, а наступного дня використати для приготування сендвічів. Рецептом з нами поділилися на сайті "Клопотенко".
Як смачно запекти індичку в мультиварці
Інгредієнти:
- філе індички — 500-600 г;
- сіль — 0,5 ч. л.;
- сік половини лимона (за бажанням);
- соєвий соус — 2 ст. л.;
- олія — 1 ст. л.;
Спосіб приготування:
- Філе індички помити, прибрати все зайве та розрізати на три довгі шматки.
- Натерти філе сіллю, за бажанням поперчити, полити соком лимона та соєвим соусом.
- На дно чаші мультиварки налити олію, викласти зверху шматочки філе.
- Готувати на режимі випікання близько 30 хвилин.
- Перевернути філе на інший бік, увімкнути режим підігріву на 5 хвилин та довести філе до готовності.
Раніше ми писали, як приготувати пиріг з індичкою. Для цього рецепту можна використати залишки приготованої раніше індички та магазинне листкове тісто — саме такий варіант буде найшвидшим.