Соковита всередині, зі скоринкою зовні: неймовірно смачна індичка в мультиварці

Читать на русском
Автор
1498
Соковите, ароматне та смачне м'ясо
Соковите, ароматне та смачне м'ясо. Фото klopotenko.com

М'ясо з рум'яною скоринкою легко приготувати

Мультиварка є незамінною помічницею на кухні. Безліч різноманітних страв, навіть холодець, можна смачно приготувати в ній лише попередньо підготувавши продукти.

Однією із таких страв є запечене філе індички в мультиварці. Це ніжна та проста в приготуванні страва, яка смакує як в гарячому, так і в холодному вигляді. Тож філе можна приготувати на вечерю, а наступного дня використати для приготування сендвічів. Рецептом з нами поділилися на сайті "Клопотенко".

Як смачно запекти індичку в мультиварці

Інгредієнти:

  • філе індички — 500-600 г;
  • сіль — 0,5 ч. л.;
  • сік половини лимона (за бажанням);
  • соєвий соус — 2 ст. л.;
  • олія — 1 ст. л.;

Спосіб приготування:

  1. Філе індички помити, прибрати все зайве та розрізати на три довгі шматки.
  2. Натерти філе сіллю, за бажанням поперчити, полити соком лимона та соєвим соусом.
  3. На дно чаші мультиварки налити олію, викласти зверху шматочки філе.
  4. Готувати на режимі випікання близько 30 хвилин.
  5. Перевернути філе на інший бік, увімкнути режим підігріву на 5 хвилин та довести філе до готовності.

Раніше ми писали, як приготувати пиріг з індичкою. Для цього рецепту можна використати залишки приготованої раніше індички та магазинне листкове тісто — саме такий варіант буде найшвидшим.