Всього чотири інгредієнти та максимум смаку: бюджетний салат до свята та на кожен день
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Готується швидко та просто
Мало хто любить субпродукти через специфічний смак чи ідеологічні переконання. Проте печінка чи серця можуть бути смачними, якщо знати секрети приготування.
Так, можна запекти печінку з яблуками або приготувати смачний салат з курячими серцями та яєчними млинцями. А рецептом з нами поділилися на порталі "Say7".
Як приготувати салат з курячими серцями і яєчними млинцями
Інгредієнти:
- 500 г курячих сердець;
- 3 яйця;
- 150 г цибулі;
- зелень до смаку;
- 2–3 лаврові листи;
- 6–7 горошин запашного перцю;
- сіль;
- перець;
- рослинна олія;
- майонез;
Спосіб приготування:
- Серця промити, видалити жир, залити водою.
- Додати лавровий лист, запашний перець, посолити.
- Довести до кипіння, варити протягом 25 хвилин, остудити, нарізати.
- Цибулю нарізати соломкою, обсмажити на олії до золотистого кольору.
- Яйце (кожне окремо) трохи збити.
- Посмажити на олії з одного боку, перевернути.
- Посмажити з іншого боку.
- Посмажити, таким чином, усі яйця, нарізати їх соломкою.
- Зелень дрібно нарізати.
- Змішати серця, цибулю, млинці, зелень.
- Посолити, поперчити, заправити майонезом.
А якщо ви любите субпродукти, рекомендуємо приготувати неймовірний копійчаний святковий салат із цього субпродукту. Він виходить соковитим, ніжним та ефектно виглядає на святковому столі.