Готуватимете постійно: найніжніша свинина в пікантному соусі з кунжутом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Страва готується швидко та просто
В останні кілька десятків років в Україні стала популярною азійська кухня. При цьому зовсім не потрібно йти в ресторан, щоб з’їсти суп "Удон" або роли, адже їх можна приготувати навіть удома.
Сьогодні ми хочемо поділитися смачною стравою східної кухні, яка готується зовсім нескладно, але підкорює смаком. Йдеться про свинину у пікантному соусі з кунжутом, інформують на порталі"Say7".
Як приготувати свинину в соусі з кунжутом
Інгредієнти:
- 500 г свинини;
- 2 ст. л. меду;
- 100 мл соєвого соусу;
- 20 г кунжуту;
- олія;
Спосіб приготування:
- Кунжут обсмажити на сковороді без олії до золотистого кольору.
- М’ясо нарізати шматочками.
- Змішати соєвий соус та мед, залити цим маринадом м’ясо, залишити маринуватися на 30-40 хвилин.
- М’ясо (разом з маринадом) викласти на сковороду, змащену олією.
- Тушкувати протягом 30-35 хвилин.
- Готове м’ясо посипати кунжутом.
Раніше ми писали, як приготувати свинячу вирізку з хрусткою золотистою скоринкою за рецептом "Телеграфа". Цю страву можна подавати на святковий стіл, їсти з іншими гарнірами, овочами, хлібом та просто з соусом.