За смаком – як м’ясо, але з квасолі: цей паштет завжди буде у вашому холодильнику
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5048
Подавайте з блокнотом та ручкою – тоді всі зможуть записати рецепт
Найрізноманітніші паштети є на нашому столі досить часто. В основному ми готуємо їх із риби, м’яса або печінки.
Якщо ж ви не вживаєте м’яса або вдома його не виявилося, разом із Today пропонуємо приготувати паштет із квасолі. Виходить така намазка неймовірно апетитною і до смаку нагадує м’ясний. Перевіримо?
Як приготувати паштет з квасолі
Інгредієнти:
- 1,5 склянки квасолі;
- 0,5 склянки волоських горіхів;
- 2 цибулини;
- 50 г рослинної олії;
- 2 зубчики часнику;
- 1 лавровий листочок;
- сіль до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Квасолю миємо, заливаємо водою і залишаємо на ніч. Після того відправляємо в каструлю, заливаємо водою, додаємо лавровий лист. Варимо до готовності так, щоб квасоля була дуже м’якою та розвалювалася. Воду зливаємо і відставляємо, квасолі даємо охолонути.
- Цибулю чистимо, дрібно нарізаємо та обсмажуємо на розігрітій сковороді з рослинною олією до золотистості.
- Горіхи підсушуємо на сухій сковороді та подрібнюємо. Часник пропускаємо через прес.
- У блендер відправляємо підготовлені інгредієнти та й перебиваємо. В отриману масу додаємо столову ложку рослинної олії, солимо до свого смаку, додаємо трохи води після варіння квасолі та ще раз перебиваємо блендером.
Паштет із квасолі подаємо з грінками або домашнім хлібом. Смачного!