Якщо вдома є копчена скумбрія – приготуйте з її паштет: близькі з’їдять разом із тарілкою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Розкішне блюдо з недорогих продуктів
Скумбрія – це дуже смачна та корисна риба. Ми її запікаємо, маринуємо і навіть готуємо з нею незвичайні салати.
Однак сьогодні ми зі Shuba приготуємо з копченої скумбрії пікантний паштет. Цю закуску так приємно намазувати на хліб, маленькі грінки чи хрумкі крекери – задоволення отримають абсолютно все. Це так смачно, що всі обов’язково попросять добавки.
Як приготувати паштет із копченої скумбрії
Інгредієнти на 4 порції:
- скумбрія копчена – 400 г;
- плавлений сир – 2 шт.;
- масло вершкове 73% — 30 г;
- хрін білий, маринований – 2 ст. л.;
- лимон, сік — 2 ст. л.;
- сіль, перець чорний мелений, зелень – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Копчену скумбрію очищаємо від шкірки та кісток. Нарізаємо шматочками філе, змішуємо з лимонним соком і залишаємо на 10 хвилин.
- Тим часом підготуємо інші інгредієнти. Миємо, сушимо та грубо нарізаємо зелень. Вершкове масло та плавлені сирки нарізаємо шматочками.
- Викладаємо в чашу блендера шматочки риби, плавленого сиру, вершкового масла, зелень, хрін, сіль, перець, перебиваємо до однорідної маси і викладаємо в піалу.
Подаємо паштет із скумбрії з домашнім хлібом. Смачного!