Любителі кокоса оцінять: як приготувати чизкейк без випічки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ніжний смачний десерт
Любителі кокоса навряд чи упустять можливість насолодитися улюбленим горіхом у випічці, цукерках чи десертах, особливо, якщо готуються вони лічені хвилини. А якщо страва виходить ще й корисною і легко готується, то ціни їй нема.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати кокосовий чизкейк без випічки. Тісто для цієї страви замішувати не доведеться, адже основу можна зробити з борошна, цукру та масла, інформують на Instagram-сторінці "ir.uschp".
Як приготувати кокосовий чизкейк
Інгредієнти для основи:
- борошно – 150 г;
- цукор – 150 г;
- вершкове масло – 125 г;
Інгредієнти для сирного шару:
- сир "Філадельфія" – 125 г;
- цукор – 100 г;
- цукерки "Рафаелло" – 8 шт.;
- кукурудзяний крохмаль – 20 г;
- яйця – 3 шт.;
Спосіб приготування:
- Борошно змішати з цукром.
- Натерти холодне вершкове масло, перетерти руками.
- Викласти крихту на дно роз'ємної форми, утрамбувати, сформувати бортики.
- Запекти у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 10 хвилин.
- Для сирного шару поєднати всі інгредієнти у блендері.
- Залити масу на основу та запікати ще 40 хвилин.
А якщо ви любите кокос, рекомендуємо також приготувати кокосове печиво за рецептом "Телеграфа". Воно виходить повітряним і тане у роті.