Ця страва смакуватиме всім: як приготувати яловичину з руколою та пармезаном
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Страва виходить соковитою та ароматною
Приготувати яловичину смачно досить важко через жорсткість м'яса та специфічний смак. Однак, вмілі господині вміють готувати її навіть нашвидкуруч, тушкуючи з овочами.
Сьогодні ж ми пропонуємо приготувати рулетики з яловичини з руколою та пармезаном. Вони виходять ефектними, а поєднання смаків вражає, переконують на Instagram-сторінці "olga_riabenko_".
Як приготувати рулетики з яловичини з руколою та пармезаном
Інгредієнти:
- м’ясо яловичини – 4 шматки (гарно відбите);
- сіль, перець – на смак;
- гірчиця – 1 ст. л.;
- пармезан – 40 г;
- рукола – ½ пучка;
- оливкова олія;
- біле вино – 60 мл;
- мед – 1 ст. л.;
- соєвий соус – 2 ст. л.;
Спосіб приготування:
- М'ясо нарізати пластинками, відбити, викласти шматками на дошку, утворюючи один суцільний шар.
- Змастити шар гірчицею, посолити, поперчити.
- Натертий пармезан викласти на м’ясо, додати руколу.
- Загорнути м’ясо в рол та зав’язати кулінарною ниткою.
- Позрізати рол на шматки, товщиною приблизно 3-4 см.
- Обсмажити на сковорідці з розігрітою олією до утворення золотистої скоринки.
- Додати вино, мед та соєвий соус. Готувати ще протягом 5 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати яловичину з овочами по-корейськи. Ця страва проста в приготуванні, але результат виходить вишуканим.