Ця страва смакуватиме всім: як приготувати яловичину з руколою та пармезаном

Читать на русском
Автор
Чудовий варіант ситної вечері
Чудовий варіант ситної вечері. Фото gastronom.ru

Страва виходить соковитою та ароматною

Приготувати яловичину смачно досить важко через жорсткість м'яса та специфічний смак. Однак, вмілі господині вміють готувати її навіть нашвидкуруч, тушкуючи з овочами.

Сьогодні ж ми пропонуємо приготувати рулетики з яловичини з руколою та пармезаном. Вони виходять ефектними, а поєднання смаків вражає, переконують на Instagram-сторінці "olga_riabenko_".

Як приготувати рулетики з яловичини з руколою та пармезаном

Інгредієнти:

  • м’ясо яловичини – 4 шматки (гарно відбите);
  • сіль, перець – на смак;
  • гірчиця – 1 ст. л.;
  • пармезан – 40 г;
  • рукола – ½ пучка;
  • оливкова олія;
  • біле вино – 60 мл;
  • мед – 1 ст. л.;
  • соєвий соус – 2 ст. л.;

Спосіб приготування:

  1. М'ясо нарізати пластинками, відбити, викласти шматками на дошку, утворюючи один суцільний шар.
  2. Змастити шар гірчицею, посолити, поперчити.
  3. Натертий пармезан викласти на м’ясо, додати руколу.
  4. Загорнути м’ясо в рол та зав’язати кулінарною ниткою.
  5. Позрізати рол на шматки, товщиною приблизно 3-4 см.
  6. Обсмажити на сковорідці з розігрітою олією до утворення золотистої скоринки.
  7. Додати вино, мед та соєвий соус. Готувати ще протягом 5 хвилин.

Раніше ми писали, як приготувати яловичину з овочами по-корейськи. Ця страва проста в приготуванні, але результат виходить вишуканим.