Фантастична страва зі звичайного фаршу: ковбаски затьмарять навіть улюблені котлети

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 23 квітня 2024, 00:36

Здивуйте всіх близьких та гостей

На багатьох кухнях на вечерю з фаршу зазвичай готують соковиті ніжні котлети. Однак рано чи пізно настає момент, коли навіть вони набридають.

В цьому випадку "Важно знать" пропонує поекспериментувати та приготувати з фаршу незвичайні м’ясні палички. Величезний плюс такої страви – її простота та бюджетність – такі палички можна приготувати з будь-якого фаршу. Вони точно сподобаються і дорослим, і дітям — усі проситимуть ще й ще.

Як приготувати м’ясні палички

Інгредієнти:

  • 600 г будь-якого фаршу;
  • 2 ст. л. сметани;
  • 2 ч. л. крохмалю;
  • 1 ч. л. солі;
  • 0,5 ч. л. соди;
  • соняшникова олія для смаження;
  • перець — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Фарш змішуємо з крохмалем, сметаною, сіллю та содою. Все ретельно перемішуємо та відбиваємо його до однорідності.
  2. Підготовлений фарш ділимо на кульки вагою 100 грамів. Відбиваємо кожну кульку окремо, після чого розкочуємо її в довгу паличку.
  3. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо м’ясні кульки та обсмажуємо їх з одного боку до золотистої скоринки. Після цього перевертаємо, накриваємо кришкою і також готуємо до золотистості.

Подаємо м’ясні палички з улюбленим салатом. Смачного.