Фантастична страва зі звичайного фаршу: ковбаски затьмарять навіть улюблені котлети
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Здивуйте всіх близьких та гостей
На багатьох кухнях на вечерю з фаршу зазвичай готують соковиті ніжні котлети. Однак рано чи пізно настає момент, коли навіть вони набридають.
В цьому випадку "Важно знать" пропонує поекспериментувати та приготувати з фаршу незвичайні м’ясні палички. Величезний плюс такої страви – її простота та бюджетність – такі палички можна приготувати з будь-якого фаршу. Вони точно сподобаються і дорослим, і дітям — усі проситимуть ще й ще.
Як приготувати м’ясні палички
Інгредієнти:
- 600 г будь-якого фаршу;
- 2 ст. л. сметани;
- 2 ч. л. крохмалю;
- 1 ч. л. солі;
- 0,5 ч. л. соди;
- соняшникова олія для смаження;
- перець — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Фарш змішуємо з крохмалем, сметаною, сіллю та содою. Все ретельно перемішуємо та відбиваємо його до однорідності.
- Підготовлений фарш ділимо на кульки вагою 100 грамів. Відбиваємо кожну кульку окремо, після чого розкочуємо її в довгу паличку.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо м’ясні кульки та обсмажуємо їх з одного боку до золотистої скоринки. Після цього перевертаємо, накриваємо кришкою і також готуємо до золотистості.
Подаємо м’ясні палички з улюбленим салатом. Смачного.