Тісто вийде пухким, а начинка — соковитою: як приготувати пиріг з тунцем та цибулею
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Пиріг виходить з апетитною начинкою та хрусткою скоринкою
Солоні пироги, як, наприклад, з сиром та цибулею, смачно їсти на сніданок з кавою, брати з собою на роботу чи на перекус. Більшість із них готуються не складно, оскільки достатньо лише замісити тісто, а все інше робить духовка.
Одним із таких поживних пирогів ми сьогодні хочемо поділитися з вами. Йдеться про випічку з начинкою з тунця, цибулі та відварених яєць, інформують на Instagram-сторінці "shymanska.fit".
Як приготувати заливний пиріг з тунцем
Інгредієнти для тіста:
- борошно – 135 г;
- яйця – 3 шт.;
- кефір – 375 мл.;
- розпушувач – 1 ч. л.;
- сіль та перець – 1 ч. л.;
Інгредієнти для начинки:
- відварені яйця – 4 шт.;
- тунець консервований у власному соку – 1 банка;
- цибуля зелена – за смаком;
- льон для прикраси;
Спосіб приготування:
- Змішати яйця, кефір, борошно, розпушувач та сіль до однорідної маси (тісто має вийти не густим).
- Яйця відварити, дрібно нарізати.
- Цибулю дрібно нарізати, змішати з тунцем.
- Форму для запікання змастити вершковим маслом та вилити половину тіста.
- Обережно викласти зверху начинку, розподілити її, та залити тістом, що залишилося.
- Посипати льоном та запекти у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 45 хвилин.
Раніше ми публікували рецепт намазки з тунцем. Результат вас вразить: навіть зі святкового столу така намазка розлетиться першою.