По ложечці "Зевсу" — і всі ситі: за хвилину на тарілці не виявиться ні шматочка

Читать на русском
Автор
Готуєте на кожне свято Готуєте на кожне свято

Відмінно до сімейного обіду чи вечері

Хочеться під час Великого посту поласувати чимось незвичайним і смачненьким? У цих ситуаціях завжди рятують різні салати — варіантів їхнього приготування неймовірна безліч.

Разом з "Бабусиними рецептами" хочемо поділитися ще одним варіантом цієї страви — пісним салатом "Зевс". Буквально із чотирьох основних інгредієнтів у вас вийде просто фантастика! Та й готується така страва за лічені хвилини, адже навіть варити нічого не доведеться. Найскладніше – відкрити банку з консервованим горошком.

Як приготувати пісний салат "Зевс"

Інгредієнти:

  • помідор – 1 шт.;
  • червона цибуля – 1 шт.;
  • мариновані огірки – 2 шт.;
  • консервований зелений горошок – 3 ст. л.;
  • сіль — щіпка;
  • майонез – 1 ст. л.;
  • петрушка – 1 пучок.

Спосіб приготування:

  1. Помідор миємо, нарізаємо невеликими часточками та відправляємо салатник.
  2. Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями. Кільцями нарізаємо мариновані огірки. Підготовлені інгредієнти додаємо до помідора.
  3. З консервованого зеленого горошку зливаємо зайву рідину, додаємо в салатник разом із подрібненою петрушкою.
  4. Все солимо на смак, заправляємо майонезом і ретельно все перемішуємо.

Подаємо салат з картопляним пюре і незвичайною грибною підливою. Вийде неймовірно смачно.