Найкраща страва з курячих грудок – конвертики: після них усі оближуть тарілки (фото)
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Усі точно захоплюються
Хочете нагодувати сім’ю трьома курячими грудками ? Тоді цей рецепт для вас
У журналі "Поліна" ми знайшли для наших читачів незвичайну страву — конвертики з курячого філе, запечені з сиром. Думаєте, що приготувати складно? Ні, таке м’ясо готується буквально за пару помахів руки й сподобається і дорослим, і дітям.
Як приготувати запечені конвертики з курячого філе
Інгредієнти:
- курячі грудки — 3 шт.;
- твердий сир — 500 г;
- курячі яйця — 3 шт.;
- приправа для курки;
- куркума;
- панірувальні сухарі;
- рослинна олія.
Спосіб приготування:
- Курячі грудки миємо, сухим і гострим ножем нарізаємо тонкими скибочками.
- Підготовлене м’ясо викладаємо на дошку, накриваємо харчовою плівкою та відбиваємо.
- Яйця розбиваємо в миску, солимо і збиваємо вінчиком чи вилкою.
- Змішуємо приправу, панірувальні сухарі та куркуму.
- Твердий сир нарізаємо скибочками, удвічі менше курячих.
- Загортаємо сир у курячі відбивні та виделкою занурюємо по черзі конвертик у яйце та панірувальні сухарі мінімум двічі.
- Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо м’ясні конвертики та обсмажуємо їх до золотистості з обох боків.
Подаємо м’ясні конвертики з улюбленим салатом. Вийде фантастична вечеря.