Найкраща страва з курячих грудок – конвертики: після них усі оближуть тарілки (фото)

Читать на русском
Автор
5131
Пікантні конвертики з курячого філе
Пікантні конвертики з курячого філе. Фото cookorama.com.ua

Усі точно захоплюються

Хочете нагодувати сім’ю трьома курячими грудками ? Тоді цей рецепт для вас

У журналі "Поліна" ми знайшли для наших читачів незвичайну страву — конвертики з курячого філе, запечені з сиром. Думаєте, що приготувати складно? Ні, таке м’ясо готується буквально за пару помахів руки й сподобається і дорослим, і дітям.

Як приготувати запечені конвертики з курячого філе

Інгредієнти:

  • курячі грудки — 3 шт.;
  • твердий сир — 500 г;
  • курячі яйця — 3 шт.;
  • приправа для курки;
  • куркума;
  • панірувальні сухарі;
  • рослинна олія.

Спосіб приготування:

  1. Курячі грудки миємо, сухим і гострим ножем нарізаємо тонкими скибочками.
  2. Підготовлене м’ясо викладаємо на дошку, накриваємо харчовою плівкою та відбиваємо.
  3. Яйця розбиваємо в миску, солимо і збиваємо вінчиком чи вилкою.
  4. Змішуємо приправу, панірувальні сухарі та куркуму.
  5. Твердий сир нарізаємо скибочками, удвічі менше курячих.
  6. Загортаємо сир у курячі відбивні та виделкою занурюємо по черзі конвертик у яйце та панірувальні сухарі мінімум двічі.
  7. Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо м’ясні конвертики та обсмажуємо їх до золотистості з обох боків.
Конвертики з курячого філе, запечені із сиром
Фото: Телеграф

Подаємо м’ясні конвертики з улюбленим салатом. Вийде фантастична вечеря.