Для найсмачніших котлет та пельменів: ефективні лайфхаки для рідкого фаршу

Читать на русском
Автор
1074
Якщо фарш вийшов занадто рідким
Якщо фарш вийшов занадто рідким. Фото odnaminyta.com

Не спішіть панікувати — все ще можна виправити

Ми розповідали, скільки додати цибулі в котлети, щоб страва була досконалою. Тепер ділимось порадою, яка знадобиться вам під час приготування котлет та пельменів.

Часто замішаний для страви фарш виявляється занадто рідким. Втім, засмучуватися не варто – проблему легко вирішити. Як саме це зробити, розповідаємо разом із Pixelinform.

Фарш для котлет

Не важливо, з якого фаршу ви зібралися ліпити пельмені. Зробити густішою м’ясний, курячий або навіть рибний фарш допоможе звичайнісінька манна крупа.

Слід всипати зовсім невелику кількість манки до інших інгредієнтів та добре вимішати фарш. Після цього його слід відправити на 30 хвилин в холодильник. За цей час манка вбере в себе зайву рідину і набухне, а фарш загусне. Після цього ви спокійно зможете використовувати його для приготування страви.

Фарш для пельменів

Якщо ж у планах на вечерю пельмені, спосіб з манкою не підійде. Натомість слід додати до начинки відварену картоплю, яку перед цим натерли на дрібній тертці.

На смак страви ці обидва способи не вплинуть. Також ми розповідали, як правильно смажити заморожені котлети.