Розкішна "елітна" намазка, яка кожному по кишені: бутерброди з нею зникають вмить

Читати російською
Автор

Вам знадобиться невеликий набір продуктів

Ми розповідали, як приготувати смачний та красивий святковий салат. Тепер ділимось рецептом особливої намазки на бутерброди.

Закуска з такою намазкою прикрасить будь-який святковий стіл та будь-яку урочистість. Основний інгредієнт – це консервована печінка тріски. Рецептом поділились на порталі "Господинька".

Інгредієнти:

  • Консервована печінка тріски – 1 баночка;
  • Яйця – 4 -5 штук;
  • Цибуля зелена – 1 пучок;
  • Майонез – небагато, достатньо 1 – 2 чайних ложок;
  • Гірчиця в зернах – 1 ложка чайна.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварюємо накруто. Коли вони повністю охолонуть, чистимо їх від шкаралупи та натираємо на тертці.
  2. Цибульку чистимо від шкірки, дуже дрібно шаткуємо. Відкриваємо баночку з печінкою тріски, зливаємо олію і розминаємо вміст виделкою.
  3. Змішуємо інгредієнти, заправляємо закуску майонезом, додаємо насіння гірчиці.
  4. Шматочки хліба підсмажуємо з обох боків до апетитної скоринки. Кожен шматочок хліба намащуємо готовою намазкою.

Також цією намазкою можна начинити тарталетки або фаршировані яйця. Ми розповідали, як приготувати ще одну смачну закуску в яйцях.