Розкішна "елітна" намазка, яка кожному по кишені: бутерброди з нею зникають вмить
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1321
![Рецепт максимально простий та вдалий](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/9/65/d9d7f0ae-49976dba0ea5885c43cfd6cecd609659.jpg?v=2370_1)
Вам знадобиться невеликий набір продуктів
Ми розповідали, як приготувати смачний та красивий святковий салат. Тепер ділимось рецептом особливої намазки на бутерброди.
Закуска з такою намазкою прикрасить будь-який святковий стіл та будь-яку урочистість. Основний інгредієнт – це консервована печінка тріски. Рецептом поділились на порталі "Господинька".
Інгредієнти:
- Консервована печінка тріски – 1 баночка;
- Яйця – 4 -5 штук;
- Цибуля зелена – 1 пучок;
- Майонез – небагато, достатньо 1 – 2 чайних ложок;
- Гірчиця в зернах – 1 ложка чайна.
Спосіб приготування:
- Яйця відварюємо накруто. Коли вони повністю охолонуть, чистимо їх від шкаралупи та натираємо на тертці.
- Цибульку чистимо від шкірки, дуже дрібно шаткуємо. Відкриваємо баночку з печінкою тріски, зливаємо олію і розминаємо вміст виделкою.
- Змішуємо інгредієнти, заправляємо закуску майонезом, додаємо насіння гірчиці.
- Шматочки хліба підсмажуємо з обох боків до апетитної скоринки. Кожен шматочок хліба намащуємо готовою намазкою.
Також цією намазкою можна начинити тарталетки або фаршировані яйця. Ми розповідали, як приготувати ще одну смачну закуску в яйцях.