Вжух — і в духовку: фантастичну вечерю можна приготувати з пари філе та трошки картоплі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Вам більше не доведеться думати, що приготувати
Кожен кулінар рано чи пізно замислюється, що приготувати до вечері. Якщо ви пробували запекти крильця в медовому маринаді, пропонуємо поекспериментувати.
Давайте сьогодні разом із "Господинькою" запечемо картоплю з м’ясом. Швидко та легко, із звичайних інгредієнтів ви приготуєте оригінальну та смачну страву.
Як запекти картоплю з м’ясом
Інгредієнти:
- філе куряче — 2 шт. (500 г);
- картопля – 800 г;
- цибуля – 2 шт.;
- приправа для м’яса – 1 год.
- томатна паста – 1 ст. л.;
- майонез – 2 ст. л.;
- сир твердий – 200 г;
- сіль, перець чорний – на свій смак;
- прованські трави – 1 год.
Спосіб приготування:
- Куряче філе миємо, нарізаємо на невеликі шматочки. Розкладаємо їх на дошці, накриваємо харчовою плівкою або пакетом та відбиваємо з двох боків.
- М’ясо відправляємо в миску, додаємо приправу, томатну пасту, ретельно перемішуємо.
- Картоплю чистимо, нарізаємо її на тонкі кружечки, додаємо за смаком сіль, чорний перець, трохи олії та улюблені спеції.
- У форму для запікання викладаємо картоплю, зверху шматочки м’яса, зверху обмазуємо майонезом. Наступним шаром викладаємо нарізану півкільцями цибулю. Все посипаємо тертим сиром.
- Накриваємо форму фольгою і ставимо в наперед розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин. Потім знімаємо фольгу і запікаємо ще 15 хвилин до утворення золотистої скоринки.
Спробуйте подати з такою картоплею незвичайну картоплю із оселедця за рецептом "Телеграфа". Ви здивуєтеся, наскільки смачно.