Приготуєте — і сховайте парочку собі: рулетики розлетяться, оком не встигнете моргнути

Читать на русском
Автор

Готуються просто, виходять приголомшливими

Без різноманітних закусок ми не уявляємо наше життя. Ми готуємо їх і на сімейну вечерю, і на святковий стіл.

Сьогодні ми з "Господинькою" приготуємо незвичайну закуску — рулетики з млинців яєчних. Попереджаємо: або сховайте собі кілька штук перед подачею, або готуйте подвійну порцію — таку закуску з’їдять за секунду.

Як приготувати рулетики з яєчних млинців

Інгредієнти:

  • яйця – 5 шт.
  • майонез – 100 г;
  • часник – 2 зубчики;
  • кріп – 20 г;
  • шинка – 200 г;
  • листя салату – 100 г;
  • помідор – 1 шт.;
  • огірок – 1 шт.;
  • перець – 1 шт. ;
  • сіль та чорний мелений перець – на свій смак;
  • олія – для обсмажування.

Спосіб приготування:

  1. Яйця розбиваємо в миску, солимо і ретельно збиваємо.
  2. На сковороді розігріваємо олію, ополоником вливаємо яєчну суміш і смажимо яєчний млинець з обох боків до золотистого кольору. Повторюємо, доки не скінчиться суміш.
  3. Огірок нарізаємо тонкими смужками.
  4. Для начинки змішуємо майонез із подрібненим кропом та часником.
  5. На млинець рівномірно накладаємо начинку, зверху викладаємо листя салату та шинку, огірок, посипаємо чорним меленим перцем і загортаємо млинець із начинкою в рулетик.
  6. Кожен рулетик розрізаємо навпіл по діагоналі, викладаємо на тарілку та подаємо на стіл.

Рекомендуємо скуштувати мариновану закуску з капусти та перцю за рецептом "Телеграфа". Вам неодмінно сподобається.