Приготуєте — і сховайте парочку собі: рулетики розлетяться, оком не встигнете моргнути
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1417
Готуються просто, виходять приголомшливими
Без різноманітних закусок ми не уявляємо наше життя. Ми готуємо їх і на сімейну вечерю, і на святковий стіл.
Сьогодні ми з "Господинькою" приготуємо незвичайну закуску — рулетики з млинців яєчних. Попереджаємо: або сховайте собі кілька штук перед подачею, або готуйте подвійну порцію — таку закуску з’їдять за секунду.
Як приготувати рулетики з яєчних млинців
Інгредієнти:
- яйця – 5 шт.
- майонез – 100 г;
- часник – 2 зубчики;
- кріп – 20 г;
- шинка – 200 г;
- листя салату – 100 г;
- помідор – 1 шт.;
- огірок – 1 шт.;
- перець – 1 шт. ;
- сіль та чорний мелений перець – на свій смак;
- олія – для обсмажування.
Спосіб приготування:
- Яйця розбиваємо в миску, солимо і ретельно збиваємо.
- На сковороді розігріваємо олію, ополоником вливаємо яєчну суміш і смажимо яєчний млинець з обох боків до золотистого кольору. Повторюємо, доки не скінчиться суміш.
- Огірок нарізаємо тонкими смужками.
- Для начинки змішуємо майонез із подрібненим кропом та часником.
- На млинець рівномірно накладаємо начинку, зверху викладаємо листя салату та шинку, огірок, посипаємо чорним меленим перцем і загортаємо млинець із начинкою в рулетик.
- Кожен рулетик розрізаємо навпіл по діагоналі, викладаємо на тарілку та подаємо на стіл.
Рекомендуємо скуштувати мариновану закуску з капусти та перцю за рецептом "Телеграфа". Вам неодмінно сподобається.