Перловка з грибами вийде неймовірно смачною: просто додайте один інгредієнт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Цю перловку із задоволенням будуть їсти навіть діти-привереди.
Якщо ваші близькі не дуже люблять перлову кашу, ми знаємо, як їх зацікавити. Просто приготувати його з грибами та незвичайним інгредієнтом.
Саме такий рецепт пропонує Shuba. Один невеликий секрет – і каша заграє новими фарбами. З доступних продуктів ми приготуємо вечерю, яка буде смакувати не бюджетно. А якщо до вказаних інгредієнтів додати розморожений зелений горошок або дрібний мікс овочевий, вийде ще смачніше!
Як приготувати перловку з грибами та соєвим соусом
Інгредієнти на 3 порції:
- крупа перлова – 1 склянка;
- вода – 3 склянки;
- печериці – 9 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- часник, зубчики – 2 шт.;
- сіль, олія – на свій смак;
- соус соєвий – 3 ст. л.
Спосіб приготування:
- Перловку попередньо замочуємо на кілька годин. Потім промиваємо, проціджуємо, відправляємо в каструлю, заливаємо водою у пропорції 1:3 і варимо орієнтовно 20 хвилин. Після закипання солимо на свій смак. Якщо не википіла вся вода — обережно її зливаємо
- Для приготування засмаги чистимо гриби, нарізаємо їх слайсами і смажимо на розігрітій сковороді з олією на сильному вогні до золотистості.
- Чистимо цибулю та моркву, відправляємо до грибів, зменшуємо вогонь і смажимо до прозорості цибулі та м’якості моркви. Додаємо подрібнений часник та готуємо до характерного часникового запаху.
- У сковороду всипаємо готову перловку, додаємо соєвий соус і помішуючи, готуємо 2-3 хвилини.
Подаємо перловку з улюбленим салатом. У вас вийде неймовірна вечеря.