Перловка з грибами вийде неймовірно смачною: просто додайте один інгредієнт

Читать на русском
Автор
4911
Ситна вечеря з доступних продуктів
Ситна вечеря з доступних продуктів. Фото shuba.life

Цю перловку із задоволенням будуть їсти навіть діти-привереди.

Якщо ваші близькі не дуже люблять перлову кашу, ми знаємо, як їх зацікавити. Просто приготувати його з грибами та незвичайним інгредієнтом.

Саме такий рецепт пропонує Shuba. Один невеликий секрет – і каша заграє новими фарбами. З доступних продуктів ми приготуємо вечерю, яка буде смакувати не бюджетно. А якщо до вказаних інгредієнтів додати розморожений зелений горошок або дрібний мікс овочевий, вийде ще смачніше!

Як приготувати перловку з грибами та соєвим соусом

Інгредієнти на 3 порції:

  • крупа перлова – 1 склянка;
  • вода – 3 склянки;
  • печериці – 9 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • часник, зубчики – 2 шт.;
  • сіль, олія – на свій смак;
  • соус соєвий – 3 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Перловку попередньо замочуємо на кілька годин. Потім промиваємо, проціджуємо, відправляємо в каструлю, заливаємо водою у пропорції 1:3 і варимо орієнтовно 20 хвилин. Після закипання солимо на свій смак. Якщо не википіла вся вода — обережно її зливаємо
  2. Для приготування засмаги чистимо гриби, нарізаємо їх слайсами і смажимо на розігрітій сковороді з олією на сильному вогні до золотистості.
  3. Чистимо цибулю та моркву, відправляємо до грибів, зменшуємо вогонь і смажимо до прозорості цибулі та м’якості моркви. Додаємо подрібнений часник та готуємо до характерного часникового запаху.
  4. У сковороду всипаємо готову перловку, додаємо соєвий соус і помішуючи, готуємо 2-3 хвилини.

Подаємо перловку з улюбленим салатом. У вас вийде неймовірна вечеря.