Неймовірний сніданок з одного банана та яйця: панкейки вийдуть пишними та ніжними

Читати російською
Автор

Набагато смачніше за звичний сніданок

Якщо набридли пишні оладки до сніданку, пропонуємо урізноманітнити ранкове меню панкейками. Вони дуже схожі на оладки, але готуються саме на молоці.

Сьогодні разом із Shuba пропонуємо приготувати бананові панкейки. Тісто ми замішуватимемо з додаванням. Панкейки вийдуть ніжними та пишними — вам буде дуже смачно. Інгредієнтів потрібно мало, часу на приготування небагато, а задоволення та енергії від них безліч!

Як приготувати бананові панкейки на молоці

Інгредієнти на 10 порцій:

  • банани – 1 шт.;
  • борошно пшеничне – 90 г;
  • молоко 2,5% — 150 мл;
  • яйця курячі – 1 шт.;
  • масло вершкове 73% — 20 г;
  • цукор – 20 г;
  • сіль — 1/4 ч. л.;
  • сода харчова — 1/2 ч. л.;
  • розпушувач – 2 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. У великій мисці змішуємо просіяне борошно цукор, розпушувач, соду і сіль, все ретельно перемішуємо.
  2. Банан чистимо і розтираємо у блендері.
  3. Відокремлюємо жовток від білка, збиваємо його в окремій мисці вилкою. Додаємо молоко, банан і розтоплене вершкове масло та знову збиваємо. Туди ж відправляємо муку і перемішуємо все блендером.
  4. Окремо збиваємо білок і додаємо в тісто, ретельно перемішуємо.
  5. На суху сковороду ложкою викладаємо тісто і смажимо до появи скоринки.

Подаємо готові бананові панкейки з фруктами, медом або домашньою сметаною. Смачного.