Найдешевший спосіб побувати в Америці – приготувати панкейки: простий рецепт сніданку
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1668
Діти із задоволенням допоможуть і з’їсти, і приготувати
Пишні, золотисті панкейки – це класика американського сніданку та бранчу. Зазвичай гарячі панкейки викладають гіркою на тарілки та подають з улюбленими топінгами та ароматними напоями.
Приготувати сніданок за рецептом Shuba можна навіть із дітьми. Ви можете пофантазувати та додати в тісто шматочки сезонних ягід чи фруктів, а також ароматичні добавки – ваніль, корицю, цедру апельсина чи лимона. За бажанням коров’яче молоко в рецепті можна замінити на рослинне — наприклад, соєве або мигдальне.
Як приготувати американські панкейки
Інгредієнти на 4 порції:
- борошно пшеничне – 160 г;
- цукор – 40 г;
- розпушувач – 8 г;
- сіль – 8 г;
- яйця курячі – 1 шт.;
- молоко 2,5% — 200 г;
- олія соняшникова – 30 г.
Спосіб приготування:
- У великій мисці змішуємо просіяне борошно, цукор, розпушувач і сіль. У центрі робимо поглиблення і вливаємо молоко, яйце та рослинну олію. Все змішуємо до однорідного стану, замішуємо тісто і даємо відпочити протягом 15-30 хвилин.
- На середньому вогні розігріваємо сковороду з рослинною олією, виливаємо тісто, формуючи панкейки. Смажимо їх до золотистого кольору з обох боків.
Подаємо американські панкейки з шоколадним кремом або домашнім згущеним молоком, готуємо ароматну каву і насолоджуємося. Вийде неймовірно смачно.