Не виливайте розсіл з оливок та маслин: за його допомогою ваші страви стануть набагато смачнішими

Читати російською
Автор

Кулінарні шедеври одним помахом руки

Зазвичай оливки та маслини ми використовуємо для приготування різноманітних салатів. Проте розсіл ми виливаємо — і робимо величезну помилку.

Вся річ у тому, що цей продукт може стати в нагоді для покращення смаку страв. Про це розповімо докладніше разом із "Главредом".

Де можна використовувати розсіл від оливок та маслин

З його допомогою можна замаринувати цибулю. Таким незвичайним інгредієнтом ви доповните будь-яку страву, а її смак вас приємно здивує.

Для цього наріжте кільцями або півкільцями цибулю, складіть її в баночку і залийте розсолом від оливок або маслин. Додайте трохи столового оцту, щільно закрийте кришкою баночку і поставте цибулю маринуватися в холодильник на кілька днів.

Також за допомогою розсолу можна замаринувати м’ясо. Ви будете здивовані, наскільки готова страва вийде запашною та соковитою.

Розсіл від оливок або маслин можна додати в борщ, солянку або розсольник — він стане чудовим доповненням. Тут краще використовувати розсіл саме від оливок, оскільки розсіл від маслин може змінити колір страви. Відправляти цей інгредієнт у страву краще за 10 хвилин до готовності.

Пікантний та ароматний смак розсолу від оливок чи маслин може стати чудовою заправкою для улюбленого салату. Найкраще він підходить для вінегрету або салату з консервованим тунцем. Декілька ложок — і ви здивуєтеся, наскільки смак страви став витонченим і неповторним.

Приготуйте з маслинами салат із крабовими паличками. Ви приємно здивуєтеся результатом.