Не виливайте розсіл з оливок та маслин: за його допомогою ваші страви стануть набагато смачнішими

Читать на русском
Автор
2752
Бюджетний варіант зробити страви пікантними
Бюджетний варіант зробити страви пікантними. Фото depo.ua

Кулінарні шедеври одним помахом руки

Зазвичай оливки та маслини ми використовуємо для приготування різноманітних салатів. Проте розсіл ми виливаємо — і робимо величезну помилку.

Вся річ у тому, що цей продукт може стати в нагоді для покращення смаку страв. Про це розповімо докладніше разом із "Главредом".

Де можна використовувати розсіл від оливок та маслин

З його допомогою можна замаринувати цибулю. Таким незвичайним інгредієнтом ви доповните будь-яку страву, а її смак вас приємно здивує.

Для цього наріжте кільцями або півкільцями цибулю, складіть її в баночку і залийте розсолом від оливок або маслин. Додайте трохи столового оцту, щільно закрийте кришкою баночку і поставте цибулю маринуватися в холодильник на кілька днів.

Також за допомогою розсолу можна замаринувати м’ясо. Ви будете здивовані, наскільки готова страва вийде запашною та соковитою.

Розсіл від оливок або маслин можна додати в борщ, солянку або розсольник — він стане чудовим доповненням. Тут краще використовувати розсіл саме від оливок, оскільки розсіл від маслин може змінити колір страви. Відправляти цей інгредієнт у страву краще за 10 хвилин до готовності.

Пікантний та ароматний смак розсолу від оливок чи маслин може стати чудовою заправкою для улюбленого салату. Найкраще він підходить для вінегрету або салату з консервованим тунцем. Декілька ложок — і ви здивуєтеся, наскільки смак страви став витонченим і неповторним.

Приготуйте з маслинами салат із крабовими паличками. Ви приємно здивуєтеся результатом.