Український "олів'є": оригінальний салат "Буковина", що втричі смачніший за радянський

Читати російською
Автор

Всі продукти відмінно поєднуються між собою

Останнім часом все більше і більше старих рецептів стають знаменитими і легко відтісняють на другий чи й навіть третій план набридле радянське "олів’є". Ми розповідали, як приготувати гуцульський салат "Шухи". Тепер ділимось рецептом апетитної закуски "Буковина".

Всі продукти у ньому створюють смачне і ситне поєднання. Попри порівняння з олів’є, страва оригінальна і цілком самостійна. Рецептом поділились на порталі "Господинька".

Інгредієнти:

  • 200 г копченої ковбаси
  • 3 невеликі відварені картоплі (близько 200 г)
  • 2 невеликі відварені моркви (150 г)
  • 150 г консервованого горошку
  • невеликий пучок зеленої цибулі
  • 1 солодкий перець (150 г в очищеному вигляді)
  • майонез
  • сіль і перець

Спосіб приготування:

  1. Нарізаємо картоплю, моркву, копчену ковбасу та солодкий перець дрібними кубиками. Дрібно нарізаємо зелену цибулю.
  2. Викладаємо всі продукти в салатник. Додаємо консервований горошок.
  3. Заправляємо салат майонезом, сіллю і перцем до власного смаку. Цей салат не потребує настоювання, тож можна одразу подавати його до столу.

Виходить ситно, яскраво і дуже смачно. Також ми ділились рецептом апетитного салату "Білий принц".