Український "олів'є": оригінальний салат "Буковина", що втричі смачніший за радянський

Читать на русском
Автор
57888
Смак цього салату дуже збалансований
Смак цього салату дуже збалансований. Фото Сегодня

Всі продукти відмінно поєднуються між собою

Останнім часом все більше і більше старих рецептів стають знаменитими і легко відтісняють на другий чи й навіть третій план набридле радянське "олів’є". Ми розповідали, як приготувати гуцульський салат "Шухи". Тепер ділимось рецептом апетитної закуски "Буковина".

Всі продукти у ньому створюють смачне і ситне поєднання. Попри порівняння з олів’є, страва оригінальна і цілком самостійна. Рецептом поділились на порталі "Господинька".

Інгредієнти:

  • 200 г копченої ковбаси
  • 3 невеликі відварені картоплі (близько 200 г)
  • 2 невеликі відварені моркви (150 г)
  • 150 г консервованого горошку
  • невеликий пучок зеленої цибулі
  • 1 солодкий перець (150 г в очищеному вигляді)
  • майонез
  • сіль і перець

Спосіб приготування:

  1. Нарізаємо картоплю, моркву, копчену ковбасу та солодкий перець дрібними кубиками. Дрібно нарізаємо зелену цибулю.
  2. Викладаємо всі продукти в салатник. Додаємо консервований горошок.
  3. Заправляємо салат майонезом, сіллю і перцем до власного смаку. Цей салат не потребує настоювання, тож можна одразу подавати його до столу.

Виходить ситно, яскраво і дуже смачно. Також ми ділились рецептом апетитного салату "Білий принц".