Український "олів'є": оригінальний салат "Буковина", що втричі смачніший за радянський
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 57674
Всі продукти відмінно поєднуються між собою
Останнім часом все більше і більше старих рецептів стають знаменитими і легко відтісняють на другий чи й навіть третій план набридле радянське "олів’є". Ми розповідали, як приготувати гуцульський салат "Шухи". Тепер ділимось рецептом апетитної закуски "Буковина".
Всі продукти у ньому створюють смачне і ситне поєднання. Попри порівняння з олів’є, страва оригінальна і цілком самостійна. Рецептом поділились на порталі "Господинька".
Інгредієнти:
- 200 г копченої ковбаси
- 3 невеликі відварені картоплі (близько 200 г)
- 2 невеликі відварені моркви (150 г)
- 150 г консервованого горошку
- невеликий пучок зеленої цибулі
- 1 солодкий перець (150 г в очищеному вигляді)
- майонез
- сіль і перець
Спосіб приготування:
- Нарізаємо картоплю, моркву, копчену ковбасу та солодкий перець дрібними кубиками. Дрібно нарізаємо зелену цибулю.
- Викладаємо всі продукти в салатник. Додаємо консервований горошок.
- Заправляємо салат майонезом, сіллю і перцем до власного смаку. Цей салат не потребує настоювання, тож можна одразу подавати його до столу.
Виходить ситно, яскраво і дуже смачно. Також ми ділились рецептом апетитного салату "Білий принц".