Таку пасту ви навіть у ресторані не їли: як приготувати макарони з сиром у вершках
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ці макарони дуже смачні та соковиті
Якщо в пошуках смачної, ситною та поживної вечері, цей рецепт для вас. Ваші близькі точно проситимуть у вас приготувати цю пасту щодня. Раніше ми розповідали, як приготувати пісну страву з макаронів, а тепер ділимося рецептом сирної пасти.
Можна додати курку в цю страву, однак і без нього буде дуже смачно. На приготування ви не втратите багато часу Рецептом поділилися на порталі "1 хвилина".
Як приготувати макарони у вершках
Інгредієнти:
- макарони — 200 г;
- плавлений сир — 1 шт;
- молоко — 500 мл;
- сухий часник — 0,5 ч.л;
- олія -1 ст.л;
- вершкове масло – 20 г;
- сіль, перець — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Пательню ставимо на вогонь, додаємо олію та вершкове масло. Сухі макарони висипаємо, коли розплавиться масло. Просмажуємо 3 хвилини до легкої золотистості.
- Кладемо на пательню цілий плавлений сир і наливаємо молоко. Воно повинно бути гарячим. Солимо, перчимо, додаємо сухий часник.
- Зменшуємо вогонь і накриваємо пательню кришкою. Тушимо макарони 10 хвилин і добре перемішуємо.
- Подавати макарони можна з пармезаном. Також за бажанням можна додати м’ясо.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати гречаники. Ми поділилися нескладним рецептом.