Таку пасту ви навіть у ресторані не їли: як приготувати макарони з сиром у вершках

Читать на русском
Автор
7030
Рецепт ідеальної вечері
Рецепт ідеальної вечері. Фото Згенеровано ШІ (Телеграф)

Ці макарони дуже смачні та соковиті

Якщо в пошуках смачної, ситною та поживної вечері, цей рецепт для вас. Ваші близькі точно проситимуть у вас приготувати цю пасту щодня. Раніше ми розповідали, як приготувати пісну страву з макаронів, а тепер ділимося рецептом сирної пасти.

Можна додати курку в цю страву, однак і без нього буде дуже смачно. На приготування ви не втратите багато часу Рецептом поділилися на порталі "1 хвилина".

Як приготувати макарони у вершках

Інгредієнти:

  • макарони — 200 г;
  • плавлений сир — 1 шт;
  • молоко — 500 мл;
  • сухий часник — 0,5 ч.л;
  • олія -1 ст.л;
  • вершкове масло – 20 г;
  • сіль, перець — на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Пательню ставимо на вогонь, додаємо олію та вершкове масло. Сухі макарони висипаємо, коли розплавиться масло. Просмажуємо 3 хвилини до легкої золотистості.
  2. Кладемо на пательню цілий плавлений сир і наливаємо молоко. Воно повинно бути гарячим. Солимо, перчимо, додаємо сухий часник.
  3. Зменшуємо вогонь і накриваємо пательню кришкою. Тушимо макарони 10 хвилин і добре перемішуємо.
  4. Подавати макарони можна з пармезаном. Також за бажанням можна додати м’ясо.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати гречаники. Ми поділилися нескладним рецептом.