Ваші діти будуть у захваті від цього перекусу: ситна закуска з лаваша за лічені хвилини

Читать на русском
Автор

Ця закуска стане ідеальною прикрасою навіть святкового столу

Лаваш — ідеальне доповнення будь-якої закуски, яке зробить її смачнішою та ніжнішою. В нього можна загорнути різні начинки або ж просто сир і вийде смачнющий перекус до чаю. Сьогодні ділимося рецептом трубочок з помідорів, авокадо і лаваша.

Вам знадобляться прості та доступні інгредієнти і 15 хвилин вільного часу. Рецептом смачної і ситної закуски поділилася кулінарна блогерка Альона Карпюк на своїй сторінці в Instagram.

Як запекти трубочки з лаваша

Інгредієнти:

  • лаваш;
  • томатний соус;
  • авокадо;
  • помідор;
  • цибуля;
  • спеції на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Змащуємо лаваш соусом і закручуємо у трубочки. Проколюємо зубочистками, щоб тримали форму.
  2. Трубочки перекладаємо на пергамент. Розігріваємо духовку і ставимо випікатися на 7-10 хвилин при 170 градусах.
  3. Для начинки очищуємо авокадо від шкірки і зминаємо виделкою. Перекладаємо у глибоку тарілку.
  4. Нарізаємо помідор і цибулю кубиками. Додаємо до авокадо і перемішуємо. Кидаємо сіль та перець. Запечені трубочки начиняємо гуакамоле, який щойно приготували. Смачного!

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати нереально смачну закуску з оселедця. Намазка виходить проста, але вишукана. Ще й доволі бюджетна.