Цю закуску будете готувати на кожне застілля: рецепт яєць по-португальськи

Читать на русском
Автор

Смачна і легка у приготуванні закуска

Закуски з яєць дуже ситні і смачні, якщо знати, яку начинку приготувати. Коли часу обмаль, а гостей треба садити за стіл, ці яйця по-португальськи вас врятують. А раніше ми розповідали, як нафарширувати яйця крабовими паличками.

Ця закуска неймовірно смачна і ситна. Рецептом поділилися на ProstoWay.

Як приготувати яйця по-португальськи

Інгредієнти:

  • яйця — 6 шт;
  • помідори — 500 г;
  • вершкове масло — 1 ст. л.;
  • тертий сир — 1 ст. л.;
  • сіль — на свій смак;

Спосіб приготування:

  1. Відварюємо яйця круто. Очищаємо від шкарлупи і нарізаємо великим скибками.
  2. Помідори потрібні не надто стиглі. Виймаємо з них середину і нарізаємо скибками. Злегка підсолюємо.
  3. Вогнетривку посудину змащуємо маслом. Викладаємо помідори і знову додаємо трохи солі. Тепер шар яєць, а потім знову помідорів.
  4. Розтоплюємо вершкове масло і заливаємо все. Натираємо сир зверху і ставимо випікатися. Виймаємо, коли з’явиться рум’яна скоринка.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати смачну закуску з трьох інгредієнтів. Ці фаршировані яйця дуже ситні та ідеально підійдуть для святкового столу.