Цю закуску будете готувати на кожне застілля: рецепт яєць по-португальськи
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 9493
Смачна і легка у приготуванні закуска
Закуски з яєць дуже ситні і смачні, якщо знати, яку начинку приготувати. Коли часу обмаль, а гостей треба садити за стіл, ці яйця по-португальськи вас врятують. А раніше ми розповідали, як нафарширувати яйця крабовими паличками.
Ця закуска неймовірно смачна і ситна. Рецептом поділилися на ProstoWay.
Як приготувати яйця по-португальськи
Інгредієнти:
- яйця — 6 шт;
- помідори — 500 г;
- вершкове масло — 1 ст. л.;
- тертий сир — 1 ст. л.;
- сіль — на свій смак;
Спосіб приготування:
- Відварюємо яйця круто. Очищаємо від шкарлупи і нарізаємо великим скибками.
- Помідори потрібні не надто стиглі. Виймаємо з них середину і нарізаємо скибками. Злегка підсолюємо.
- Вогнетривку посудину змащуємо маслом. Викладаємо помідори і знову додаємо трохи солі. Тепер шар яєць, а потім знову помідорів.
- Розтоплюємо вершкове масло і заливаємо все. Натираємо сир зверху і ставимо випікатися. Виймаємо, коли з’явиться рум’яна скоринка.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати смачну закуску з трьох інгредієнтів. Ці фаршировані яйця дуже ситні та ідеально підійдуть для святкового столу.