Банка тунця і одне яйце: як приготувати смачний салат з простих продуктів

Читать на русском
Автор

Простий, але смачний і корисний салат

Якщо у вас залишилися варені яйця після Великодня, цей рецепт точно для вас. Салатик з тунця і селери — ідеальна страва після Великодня. Він виходить дуже смачний, корисний і швидкий у приготуванні. А раніше ми ділилися рецептом салату "Краківський".

Цей салатик можна подавати як окрему страву або як доповнення до обіду. Інгредієнти можна заміняти згідно із власними уподобаннями. Наприклад, можна додати волоський горіх і заправити салат оливковою олією чи соусом з гірчиці в зернах. Рецептом поділилися на foodideas.

Як приготувати салат з яєць, тунця і селери

Інгредієнти:

  • селера — 300г;
  • тунець у власному соку — 1 банка або 350 г;
  • груша — 1 шт (велика);
  • варене яйце — 1 шт;
  • майонез — 3-4 ст. л.;
  • сіль — на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Варене круто яйце нарізаємо на невеликі кубики. Селеру миємо і подрібнюємо півкільцями. Перекладаємо у глибоку тарілку.
  2. Із банки з тунцем зливаємо рідину, а сам продукт розминаємо вилкою. Перекладаємо до решти інгредієнтів.
  3. Грушу розрізаємо навпіл і вирізаємо серцевину. Нарізаємо фрукт на дрібні кубики.
  4. Додаємо до салату сіль. Додаємо майонез і добре перемішуємо. Подаємо на стіл.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати салат з курки, сиру та цибулі. Він має чудовий смак і насичений аромат.