Весь секрет у заправці: салат зі свіжих овочів заграє новими барвами
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Просто вітамінна бомба
Разом з весною прийшла пора і салатів із зелені та свіжих овочів. Класичними є салати з капустою та огірком, або ж з яйцями та редькою.
Проте ключову роль у цьому відіграє заправка. Саме завдяки їй смак салату з однакових складових може бути різним. Рецепт салату зі смачною заправкою публікують на Instagram-сторінці "shuba.food".
Як приготувати салат з редькою
Інгредієнти:
- огірок – 2 шт.;
- редиска – 5 шт.;
- синя цибуля – 1 шт.;
- мікс салату – 2 жмені;
- олія – 3 ст. л.;
- діжонська гірчиця – 1 ч. л.;
- мед – 1 ч. л.;
- лимонний сік – 1 ст. л.;
- сіль, перець – за смаком;
Спосіб приготування:
- Овочі й зелень помити, обсушити паперовими рушниками.
- Огірки та редьку порізати тонкими кружечками, цибулю – півкільцями.
- Скласти все в глибоку миску.
- Додати мікс салату.
- У чашці змішати олію, гірчицю, мед, лимонний сік, сіль і перець.
- Отриманою заправкою полити салат.
- Добре його перемішати.
Раніше ми публікували рецепт салату, який замінить всі обіди та вечері. Салат вийде настільки ситним, що сім’я наїсться тільки ним, інших страв готувати не доведеться.