Мало хто знає про них: три продукти, які виведуть смак дерунів на новий рівень

Читать на русском
Автор

Тонкощі приготування смачних дерунів

Ми розповідали, як правильно варити сосиски. Тепер ділимось порадами, які допоможуть смачніше приготувати деруни. Їх смак буквально вийде на новий рівень.

Деякі кулінари віддають перевагу класиці і не вводять до складу страви жодних зайвих продуктів. Однак можна використати перевірені варіанти, щоб страва стала цікавішою. Які продукти можна додати до дерунів, розповідаємо разом із Pixelinform.

Будь-яка зелень

Зелень і картопля — "кращі друзі", це всім відомо. Тому такий вибір можна назвати безпрограшним. Кріп, петрушку чи іншу зелень потрібно перед додаванням у тісто вимити та порубати ножем. Деруни з такою добавкою стануть значно ароматнішими.

Копчений сир

Це поєднання може бути доволі незвичним, однак спробувати точно варто. Завдяки сиру смак картоплі стає об’ємнішим, насиченішим, а використання копченого його варіанта додає страві легкого аромату копченості. Просто натріть сир разом з картоплею і вмішайте у тісто.

Спеції

Часто кулінари не вважають за потрібне вводити у деруни спеції, щоб вони не "забили" класичний смак картоплі. Проте приправи допоможуть подивитися на звичну страву інакше. Точно варто додати чорний перець та ароматні сушені трави. Паприка зробить смак страви цікавішим, а також забезпечить їй золотисту скоринку.

Експериментуйте, шукайте нові поєднання та насолоджуйтесь смачними та оригінальними дерунами. Також ми розповідали, як смачніше підготувати фарш.