Мало хто знає: як насправді потрібно варити сосиски

Читать на русском
Автор
1567
Корисні поради для приготування сосисок
Корисні поради для приготування сосисок. Фото Народна правда

Як їх варити правильно

Ми розповідали, які помилки псують смак борщу. Тепер розповідаємо, як правильно готувати такий, здавалось би, простий продукт, як сосиски.

Сосиски — це швидкий, доступний та універсальний продукт, який можна легко додати до будь-якого гарніру. Щоб зробити цю страву максимально смачною, важливо знати деякі нюанси варіння сосисок. Розповідаємо про них разом із Pixelinform.

Як варити заморожені сосиски

Якщо ви використовуєте заморожені сосиски, розморожувати їх перед варінням не потрібно. Просто додайте 3 хвилини до звичайного часу варіння.

Як вчиняти з оболонкою

Багато сосисок продаються в штучній оболонці. Її обов'язково потрібно зняти перед варінням. Натуральну оболонку знімати не рекомендується, адже вона допомагає зберегти смак та соковитість сосисок. Проте, перед варінням, зробіть кілька проколів в оболонці вилкою.

Температура води та час варіння

Сосиски рекомендується варити в холодній воді. Це допоможе уникнути різкого перепаду температур та зберегти їх форму. Охолоджені сосиски потрібно варити після закипання води протягом 30 секунд. Заморожені сосиски — протягом 6 хвилин.

Не переварюйте сосиски, адже це може зробити їх жорсткими та несмачними. Також ми розповідали, які спеції псують смак котлет.