Накришіть полуницю в салат — інакше її їсти вже не захочете: здивуйте гостей яскравою закускою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Рецепт смачного і незвичного салату
Ми ділились рецептом пирога з полуницею. Мало хто знає, та цю сезонну ягоду можна класти і в солоні закуски — приміром, у салати, як у наступному рецепті.
Цей салат – це справжня феєрія смаків та ароматів. Ніжна червона риба, солодка полуниця, пікантна рукола та вершковий сир поєднуються у чудовій гармонії, створюючи справжній шедевр. Рецептом поділились на порталі cookpad.com.
Інгредієнти:
- 120 г вареної червоної риби (у рецепті використовується горбуша)
- 70 г полуниці
- 60 г сиру
- 25-30 г руколи
- 10-20 мл вершків
- 4-5 листків салату
- 10 г м'яти
Спосіб приготування:
- На тарілку викладіть листя салату та руколу. Це буде основа салату.
- Приготуйте сирну суміш. Для цього змішайте м’який сир з вершками до однорідної маси.
- За допомогою двох чайних ложок сформуйте з сирної суміші "кнедлі". Викладіть "кнедлі" сирної суміші на листя салату та руколи.
- Наріжте червону рибу невеликими шматочками. Розріжте вимиту і ретельно просушену полуницю навпіл.
- Викладіть шматочки риби та полуницю поверх сирних "кнедлів". Прикрасьте салат листочками м'яти або іншою зеленню до свого смаку.
Червону рибу можна використовувати будь-якого виду. Також ми розповідали, як набагато смачніше приготувати ще один сезонний продукт — кабачки.