Накришіть полуницю в салат — інакше її їсти вже не захочете: здивуйте гостей яскравою закускою

Читать на русском
Автор
Цікава закуска — соковита і яскрава
Цікава закуска — соковита і яскрава. Фото te.20minut.ua

Рецепт смачного і незвичного салату

Ми ділились рецептом пирога з полуницею. Мало хто знає, та цю сезонну ягоду можна класти і в солоні закуски — приміром, у салати, як у наступному рецепті.

Цей салат – це справжня феєрія смаків та ароматів. Ніжна червона риба, солодка полуниця, пікантна рукола та вершковий сир поєднуються у чудовій гармонії, створюючи справжній шедевр. Рецептом поділились на порталі cookpad.com.

Інгредієнти:

  • 120 г вареної червоної риби (у рецепті використовується горбуша)
  • 70 г полуниці
  • 60 г сиру
  • 25-30 г руколи
  • 10-20 мл вершків
  • 4-5 листків салату
  • 10 г м'яти

Спосіб приготування:

  1. На тарілку викладіть листя салату та руколу. Це буде основа салату.
  2. Приготуйте сирну суміш. Для цього змішайте м’який сир з вершками до однорідної маси.
  3. За допомогою двох чайних ложок сформуйте з сирної суміші "кнедлі". Викладіть "кнедлі" сирної суміші на листя салату та руколи.
  4. Наріжте червону рибу невеликими шматочками. Розріжте вимиту і ретельно просушену полуницю навпіл.
  5. Викладіть шматочки риби та полуницю поверх сирних "кнедлів". Прикрасьте салат листочками м'яти або іншою зеленню до свого смаку.

Червону рибу можна використовувати будь-якого виду. Також ми розповідали, як набагато смачніше приготувати ще один сезонний продукт — кабачки.