Неймовірне поєднання складових: салат з кукурудзи, помідорів та авокадо готуватимете навіть після посту

Читати російською
Автор

Готуватимете навіть після посту

До посту можна приготувати безліч смачних страв. У дні, коли дозволено гарячу їжу, можна приготувати деруни, потушкувати квасолю чи зварити борщ.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати салат, який виходить настільки смачним, що ви захочете готувати його навіть після посту. Йдеться про овочевий салат, рецептом якого з нами поділилися на порталі "vsim.ua".

Як приготувати овочевий салат

Інгредієнти:

  • 1 авокадо;
  • 1-2 помідори;
  • 1/2 банки консервованої кукурудзи;
  • 2 ст. л. подрібненої зеленої цибулі;

Для заправки:

  • 2 ст. л. оливкової олії;
  • 1 ст. л. соку лайма чи лимона;
  • 1/3 ч. л. копченої солі;
  • 1/3 ч. л. сушеного часнику;
  • 1/3 ч. л. суміші мелених перців;

Спосіб приготування:

  1. Авокадо помити, видалити шкірку і кісточку, нарізати м’якоть кубиками.
  2. Помідор помити і нарізати невеликими шматочками.
  3. З консервованої кукурудзи злити маринад, цибулю дрібно нарізати.
  4. З’єднати авокадо, помідор, зелень і кукурудзу в мисці.
  5. Змішати всі інгредієнти для заправки та полити салат.

Раніше ми писали, як приготувати маковий рулет на Маковія. Він чудово пасує до святкового столу.