Так ви ще не готували: рецепт кабачків з сонячної Італії

Читати російською
Автор

Ще один варіант приготування популярного овоча

Багато хто вже почав роздавати кабачки друзям, приготувавши вже безліч страв з ними: посмаживши кружальцями, приготувавши закуску у панірувальних сухарях та заготувавши консервацію. Однак ми наполегливо рекомендуємо звернути увагу на ще один рецепт приготування цього овоча з сонячної Італії.

Готувати кабачки так досить просто, але смак дійсно вражає. А рецепт опублікували на Instagram-сторінці "my_happyfood".

Як приготувати кабачки по-італійськи

Інгредієнти:

  • кабачки\цукіні – 3 шт.;
  • пластівці чилі;
  • часник – декілька зубків;
  • винний оцет білий – 20-30 мл;
  • оливкова олія – 30 мл;
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Кабачки нарізати тонкими слайсами.
  2. Часник подрібнити.
  3. На пательню з олією викласти часник та трішки обсмажити.
  4. Викласти кабачки та обсмажити до золотистості, додаючи сіль.
  5. На пательні розігріти оливкову олію, додати часник та чилі, а за 30 секунд додати оцет. Все добре перемішати та полити смажені кабачки/цукіні.
  6. Подавати до столу можна у гарячому вигляді із сиром, м’ятою та хлібом, або ж у холодному вигляді використовувати як складову інших страв.

Раніше ми писали, як приготувати салат з картоплі, горошку та моркви по-корейськи. Він виходить смачним та ситним.