Вийдуть пухкими та м'якими: у чому секрет вдалих оладок
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Можна приготувати на сніданок
Дехто може приготувати оладки на раз-два. Водночас у деяких інших вони розвалюються чи виходять глевкими.
Сьогодні ми хочемо поділитися секретом, завдяки якому оладки виходитимуть смачними завжди, навіть у новачків. Рецепт публікує "Телеграф".
Як приготувати пухкі оладки
Так, головний секрет пухких оладок — у теплому кефірі та яйцях кімнатної температури, саме тоді вони підіймаються та виходять м'якими.
Інгредієнти:
- кефір (теплий) — 300 мл;
- яйце — 1 шт.;
- сіль — 0,5 ч. л;
- цукор — 5 ч. л;
- сода — 0,5 ч. л;
- борошно — 200 г;
Спосіб приготування:
- Яйця збити з цукром, підсолити.
- Додати кефір, ретельно перемішати.
- Додати борошно з содою, перемішати.
- На розігріту сковороду з олією викласти ложкою тісто, обсмажити до готовності з обох боків.
Раніше ми писали, як приготувати кабачкові оладки. Від них залишаться лише пусті тарілки.